ADOPTA UN CAINE BATRAN!

Mulți  dintre potențiali proprietari de câini evita să adopte un câine senior din diverse motive.

Nu este o surpriză pentru niciunul dintre noi că majoritatea oamenilor tind să adopte puiuți mici, deoarece sunt drăguți, activi și distractivi.

Nu ii putem judeca si intr-o oarecare masura ii si intelegem , probabilitatea a a-ti pierde noul prieten este mult mai mica in urmatorii ani .

 

 

Acesti caini sunt mult mai prezenti in adaposturi din cauza varstei si acesta reprezinta si motivul principal pentru care nu sunt doriti.

Adoptarea câinilor în vârstă are si avantaje:

În general, un câine mai în vârstă va avea în mod semnificativ mai puține probleme  comportamentale.

Prin urmare, spre deosebire de pui, vârstnicii  au deja o educatie . Acestia nu au nevoie de o atenție deosebită si vor distruge rar mobilierul .

Câinii în vârstă se vor comporta mai bine și vor necesita mai puțină întreținere.

Ei vor  avea nevoie de mult mai puțină energie și exerciții fizice . În mod normal o grădină este suficientă pentru ca ei să fie fericiți pentru propriile lor plimbări  scurte alaturi de tine (proprietarul).

 

Există mii de câini care sunt abandonați și adusi la adăposturile pentru animale. De obicei vedem tot felul de grupuri de voluntari care îngrijesc câinii în măsura în care le este permis.

Motivele pentru care un câine este abandonat  pot fi multiple : proprietarii cainelui sunt în vârstă , familia a fost separată fortat de animalul preferat din diferite motive.

 

Odată ce decideți că un câine varstnic este ceea ce va doriți, adăposturile de animale va vor oferii informații complete despre fiecare caine pe care vă gândiți să îl adoptați: obiceiurile, manierele, vârsta aproximativă, cauza abandonului, modul de viata , ceea ce le place și nu le place.

 

Bineînțeles, este important să rețineți că șansele ca un câine mai în vârstă să aibă probleme de sănătate sunt mai mari decât cele pentru puii tineri.

Cainii stiu sa ofere recompense salvatorilor.  Cu siguranta o sa fie cel mai fericit ca in ultimii ani de viata au alaturi  o familie care il iubeste.

 

Personal imi EXPRIM TOT RESPECTUL pentru voi oameni MINUNATI care dati o sansa unui suflet uitat!

 

Te invit sa descarci materialul gratuit pentru mai multe noutati.

 

[ulp id=’2XH8HvcTDyQX17h4′]

Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *