Caini de lupta

Luptele de caini reprezinta un sport crud . Câinii sunt supusi la diete stricte și regimuri de formare, iar cainele invingator câștigă proprietarului niște bani.

 

Anumiți câini sunt buni la acest sport, iar cele mai multe rase de câini de luptă sunt de dimensiuni medii cu corpuri robuste si  maxilar puternic . Cu toate acestea, câțiva dintre cei mai populari câini de luptă folosiți în această activitate rușinoasă vă pot surprinde.

 

Astăzi, luptele de câini sunt împărțite în trei categorii:

 

Profesional
Amator
Lupte stradale

 
În afară de aspectul de divertisment al luptei pentru câini, în unele țări există sume mari de bani în joc. Banii se fac prin plata taxelor de participare . Astfel, se ajunge la un format de jocuri de noroc. Oamenii pot paria pe un anumit câine pentru a câștiga .

 

In societatea de astăzi, găsim ideea că doi câini trebuie forțați să se lupte unul cu celălalt pentru divertisment . De fapt, lupta pentru câini este considerată o infracțiune în toate cele 50 de state din SUA, Districtul Columbia, Puerto Rico, Insulele Virgine și multe alte țări.

 

 

În timp ce mulți câini erau și încă sunt folosiți pentru a lupta în diferite părți ale lumii, acești câini de luptă moderni pe care îi cunoaștem astăzi pot fi urmăriți în patru  rase diferite:

 

Tibetanul Mastiff

 

Marele Danez

Sfântul Bernard

 

 

Terra Nova

 

 

Un alt aspect crud al luptei câinilor, care este mai puțin cunoscut, sunt animalele de momeală.

 

Animalele de momeală sunt folosite pentru a testa capacitatea de luptă a oricărui câine de vânătoare.

 

Sunt de obicei legați, iar apoi câinele de luptă este lăsat liber. Aceste metode de instruire includ, de asemenea, uciderea și torturarea altor animale pentru a testa forța câinelui.

 
În Africa de Sud, luptele pentru câini reprezintă o problemă enormă , în special provinciile mai mici, cum ar fi Western Cape. Chiar dacă este ilegală și acolo, este mai puțină forță de muncă care să aibă grijă de aceste activități.

 

Am facut o listă a câtorva dintre cele mai populare rase de câini de lupte . Unii dintre acești câini de luptă au fost crescuți încă de la început pentru acest scop.

American Pit Bull Terrier

După cum era de așteptat, unul dintre primii de pe listă este cel mai cunoscut câine de luptă – American Pit Bull Terrier.Acesta rasa este preferată atunci când vine vorba de luptele pentru câini, deoarece nu sunt doar puternice, ci și foarte loiale.

 

Bulldog american

Această rasă nu se descurcă bine cu alte animale, ceea ce îl face un concurent puternic în groapă. Acest lucru este valabil mai ales atunci când celălalt câine este aceeași rasă și sex.

Bulldogul american nu se întoarce niciodată dupa o confruntare.

 

 

Cane Corso

 

Cane Corso cel mai popular câine de luptă ,este o rasă bine cunoscută și robustă, care pare a fi agresivă.

Acești câini au, de asemenea,maxilarul foarte puternic .

Această rasă poate domina cu ușurință, datorită mărimii și rezistenței , ceea ce le-a făcut întotdeauna una dintre cele mai bune rase de câini de luptă. Astăzi, ei sunt de asemenea folositi în armată și devine un câine popular în activitatea poliției.

 

Doberman

 

Doberman este recunoscuta ca fiind cea mai popular rasa de câini de luptă .

Dobermanii sunt cunoscuți pentru agresivitatea și forța lor.

Doberman împachetează o mulțime de mușchi și putere în cadrul lor subțire. Ei sunt de asemenea extrem de inteligenti și se bucură de plăcerea proprietarului lor. Aceasta este o rasa foarte usor de antrenat si considerata una dintre cele mai inteligente rase de caini din lume.

 

Rottweiler

Calm, curajos și încrezător, această rasă populară de câini de lupte va provoca orice adversar. Rottweiler este una dintre cele mai utilizate rase de câini de luptă până în prezent, nu numai datorită puterii lor, ci și pentru că nu se vor retrage.

 

Ciobanesc german

Ciobanescul german are un instinct de atac natural asociat naturii și loialității sale agresive, care poate fi îmbunătățita și mai mult atunci când este crescut de cățeluș. Reprezinta cea mai deșteaptă rasă de câini până în prezent, dar nu se potrivesc în putere cu alți câini.

 

Akita

 

DIGITAL CAMERA

Akita ca rasa de câini de luptă este destul de ciudata, Akita face parte din lista de rase de câini de luptă, în mare parte datorită vitezei lor mari de pradă și naturii foarte agresive. Această rasă nu a fost niciodată cultivată pentru a lupta, dar în timpurile moderne (în special în Marea Britanie) acestea au fost folosite în gropi împotriva altor câini de aceeași forță și ferocitate.

Această rasă își are originea în Japonia. Ei au fost inițial crescuți pentru a păzi noblețea în țara lor natală. De asemenea, au fost folositi pentru a urmări vânatul mare, cum ar fi ursul și mistrețul, și au fost câini de vânătoare .

 

Tosa Inu

O altă rasă de câini foarte rară, Tosa Inu este un câine mare pe care nu îl veți întâlni adesea în S.U.A.

Această rasă de câini este una dintre puținele care a fost inițial creată în mod specific ca un câine de luptă. Ca rezultat, Tosa Inus sunt foarte agresivi, pricepuți în lupta împotriva altor câini și sunt extrem de puternici. Această rasă de câini își are originea în Japonia și rămâne în cea mai mare parte în regiunea respectivă.

 

 

In concluzie

 

Acești puțini câini sunt doar vârful aisbergului când vine vorba de luptelor de câini. O singură căutare folosind Google va scoate sute de fotografii și videoclipuri ale câinilor care se luptă și veți vedea cele mai neașteptate rase forțate să se angajeze în această activitate.

 

Este trist să vezi acest sport ilegal, barbar .

În ceea ce privește rasele pe care le-am menționat mai sus, fiecare dintre ei reprezinta un câine minunat de familie dacă este instruit în mod corespunzător. Ei sunt agresivi pentru ca sunt antrenati sa fie asa.

 

Daca ti-a placut articolul te invit sa descarci materialul gratuit

[ulp id=’fwOwVV4ajLeVimtX’]

 

Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *