CAINII PREVIN SINUCIDEREA

O clinică navală a început să folosească câini pentru a reducerea stresul extrem pentru a ajuta marinarii să lupte împotriva depresiei suicidare.

 

Potrivit Departamentului Apărării, sinuciderile militare au continuat să crească din 2013. Dar cel mai bun prieten al omului a fost adus pentru a pune capăt acestei tendințe.

 

O clinică navală pe baza comună Andrews din Maryland a experimentat câteva noi strategii uimitoare pentru a ajuta membrii militari să combată stresul extrem.

 

Seniorul șef Brad își face ciclurile zilnice la clinică, examinând pacienții pentru semne de stres. Dacă simte starea lor de spirit stinsă, el merge în acțiune.

 

Când șeful Brad simte tulburările de tip emoțional la un pacient (cum ar fi stresul, depresia sau iritabilitatea), el îi avertizează imediat pe conducătorul său, șeful Bobby Long. Long este un practician de asistenta medicala care actioneaza sa sfatuiasca pacientii si sa determine daca este nevoie de ajutor profesionist.

 

Persoanele puternic stresate pot emite feromoni, pe care nasurile cainilor le detecteaza foarte usor (spre deosebire de ale noastre).

„ESTE RAR. Cred că majoritatea câinilor au abilitatea de a se ridica, de a citi emoțiile mai bine decât oamenii. ”

 

În plus, câinii sunt mult mai buni la citirea limbajului corpului decât oamenii. Acest lucru se datorează faptului că oamenii comunică folosind în primul rând expresiile faciale, în timp ce câinii comunică prin folosirea trupurilor .

 

Kim Hyde este un manager de Câini din Southeastern Guide. Potrivit lui Hyde, în prezent există doar 29 de câini în țară care sunt capabili să acționeze împotriva anti-stresului.

 

 

Impactul pozitiv asupra emoțiilor negative.
Căpitanul Robert Coogan este un ofițer comandant la Air Naval Facility-Washington. El coordonează bunăstarea a aproximativ 4000 de membri ai serviciului la baza comună Andrews.

 

Coogan vede pe de o parte impactul pe care îl au câinii împotriva stresului asupra marinarilor. Potrivit lui, acești câini ajută membrii serviciului care tocmai au văzut prea mult și care se întorc cu daune emoționale.

 

Potrivit lui Coogan, șeful Brad a ajutat sute de marinari la JBA. Câinele nu doar că ajută la interacțiuni minore de zi cu zi, ci a asistat în cazuri majore în care evenimente tragice, cum ar fi desfășurări, accidente sau situații dificile în familie, au lovit cu adevărat marinarii.

 

Șeful Brad și agentul de intervenție de lungă durată au lucrat la JBA și în zona Washington DC, în ultimii doi ani.

 

Afirmă cu mult că, deși este ușor să găsești un câine care să poată ridica emoțiile oamenilor, este foarte rar să găsești unul care va acționa asupra lui.

 

Long și șeful Brad fac, de asemenea, apeluri la domiciliu în plus față de vizitele lor clinice. Acest lucru este doar pentru a putea oferi sprijin pentru persoanele care au avut o zi dură. Ca oricine care suferă de PTSD, depresia sau anxietatea știe, câteva zile pot fi indescriptibil de greu.

 

Hildebrand spune că șeful Brad este capabil să ridice soldații și marinarii la un „nivel superior”, unde se pot vindeca în mod eficient. El spune că patrupedul este capabil să-și ia mintea de pe stres chiar și temporar, este suficient pentru a permite vindecarea să aibă loc într-un mod sănătos.

 

Șeful Brad a ajutat veteranul navei Luis Glinton să facă față când a trebuit să-și schimbe involuntar viața de la un membru militar la unul civil. Glinton a spus că șeful Brad, pur și simplu în apropiere și primind animale de companie, a fost suficient pentru a-și ridica starea de spirit în timpul când era „o epavă emoțională”.

 

În mai, șeful Brad și agentul său de conducere se vor retrage, luând serviciile lor în Kosovo pentru a face o muncă similară.

 

Coogan afirmă că legătura emoțională oferită de câinii antistres este ceea ce este unic și așteaptă cu nerăbdare să extindă acest program de-a lungul flotei navale în viitor.

 

Pentru mai multe noutati descarca materialul gratuit.

 

[ulp id=’2XH8HvcTDyQX17h4′]

Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *