Ce comenzi trebuie să-ți înveți câinele după adoptie

 

 

Ați luat o decizie excelentă de a adopta un câine fără adăpost. Cu toate acestea, atunci când adoptați un câine cu o istorie necunoscută, poate fi foarte dificil să știți cât de mult a fost pregătit câinele de companie în trecut. Prin urmare, este foarte important să stabiliți „regulile de bază” necesare încă de la începutul relației dvs. cu noul partener.

 

Un câine fericit,  își cunoaște rolul în familia ta; Ca un protector loial, însoțitor și prieten.

 

Cheia pentru formarea de succes este coerența, lauda și răbdarea.

 

De asemenea, un alt sfat esențial de la dresorii de câini: păstrați toate sesiunile de antrenament pentru animalele de companie scurte (10-15 minute) și întotdeauna terminati intr-o notă pozitivă. Acest lucru vă asigură că noul dvs. câine rămâne fericit și încrezător, gata pentru următoare sedinta. Și nu uitați să vă distrați!

 

Următoarele 5 comenzi creează o bază solidă pentru succes. Când blanosul dvs. poate înțelege și asculta aceste comenzi în mod consecvent, veți ști că este timpul să-l provocăm și să mergem la nivelul Intermediar

 

 

1. Sezi

Aceasta este una dintre cele mai importante comenzi pe care ar trebui să le învețe câinele dvs. Învățându-l să stea în mod corespunzător , vă va ajuta să ii controlați comportamentul în nenumărate situații. De exemplu, atunci când încercați să-i  puneți lesa pentru  plimbare.

 

2. Stai

Această comandă este foarte utilă în situațiile în care nu puteți fi alături de câinele dvs.

Metoda standard este de a folosi mai întâi „stai”, apoi „asteapta” pentru a-i spune câinelui că nu ar trebui să se miște din acel loc până când nu îl „eliberezi” de la comandă. Acest lucru se face vocal prin a spune „Ok” sau cu o combinație de cuvinte și semnale de mână, ca multe alte comenzi.

 

3. Jos

Această comandă este, de obicei, parte dintr-o combinație cu „sezi” și „stai”, și este folosit pentru a menține câinele într-o poziție calmă și relaxată pentru o perioadă mai lungă de timp.

 

4. Vino

Învățați-vă noul câine  să se întoarcă atunci când este chemat, altfel cunoscut sub numele de „rechemare”, este o parte integrantă a educației . Această comandă este utilă atunci când se joacă .

 

 

5. La pas

Educarea câinelui dvs. la pas înseamnă a-i arăta cum să mearga alături de dvs. în mod corespunzător in lesa fără a vă trage peste tot. Timpul de mers este întotdeauna o parte interesantă a zilei pentru câinele dvs., dar el trebuie să-și însușească manierele pentru a vă putea bucura de o plimbare linistita.

 

Lucrul cu cainii poate aduce satisfactii mari, dar si necesita sacrificii personale coniderabile.

 

Daca iubiti cainii si aveti abilitatile potrivite , o cariera alaturi de caini poate fi una potrivita pentru dvs.

 

 

 

Pentru mai multe noutati descarca materialul gratuit.

 

 

[ulp id=’2XH8HvcTDyQX17h4′]

 

 

 

 

 

Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *