Cele mai bune produse de îndepărtat părul de câine

Dacă ați încercat vreodată să îndepărtați părul de câine de pe mobilier sau covor, știți cât de dificil poate fi . Unele dintre cele mai bune produse de îndepărtare a părului de câine au fost concepute special pentru a scăpa cu ușurință de parul nedorit de animale din în casa ta.

Ați putea fi surprinși să aflati că patrupedele cu părul lung nu sunt întotdeauna rasele care lasa cel mai mult par .Unii câini cu părul scurt, cum ar fi Labrador Retriever, sunt cunoscuți pentru naparlirea abundentă în anumite părți ale anului.

Am încercat cu toții nenumărate moduri de  a elimina părul lasat  de animalele companie. Este frustrant să cumperi produs după produs în speranța că vei gasi ceva eficient in inlaturarea parului de caini.

 

Ca și noi, câinii pierd părul în mod natural. Este modul lor de a scăpa de părul vechi, deteriorat. In realitate nu puteți face nimic pentru a opri complet caderea parului la  câine. De asemenea, nu există câine care să nu lase par. Unii naparlesc mai mult, altii mai puțin.

 

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a reduce cantitatea de păr pe care câinele dvs. o lasa este să-l îngrijiti în mod regulat. Perierea câinelui în mod regulat il ajuta sa elimine o mare parte din păr.

 

Care sunt cele mai bune produse pentru indepartarea parului?

Evercare Pet Mega Roller :

 

Evercare Pet Mega Roller  este un instrument ușor de utilizat și convenabil . Acest pachet de trei suprapuse cu 50 de straturi va acoperi o mulțime de suprafețe . Această rolă de curățare aduna aproape orice – păr, praf, murdărie, de pe suprafețe și colțuri din casă . Fiecare rezervă conține 50 de coli pe care le îndepărtați după utilizare. Rola lungă de 10 inci are un diametru interior de 2 inci și are un mâner lung care vă permite să ajungeți mai bine în spații strâmte.

În unele gospodării, acest cilindru și-a găsit locul potrivit în băile și în zona de scăldat a animalelor de casa ,deoarece funcționează excelent și își face treaba mult peste așteptările utilizatorilor.

 

 

 

 

Rolă  de îndepărtat  părul de caine.

 

Rola de indepartat parul de caine este mica și  mereu la îndemâna .Este prezentat ca fiind unul dintre cele mai bune produse de îndepărtare a părului de câine și este ușor de utilizat. Nu are nevoie de reumplere cu role lipicioase, baterii sau energie electrică pentru a funcționa și este astfel economic. Este de asemenea ecologic, igienic și 100% reutilizabil.

 

Cele mai bune produse de îndepărtare a părului pentru câini. Este portabil și atât de subțire, încât nu vă deranjează să o așezați în spațiul mic din interiorul mașinii, lângă pat, sub birou sau pe un raft în sufragerie .

 

 

 

 

BrazilianMat.

 

Indepărtarea părului animalului din casa sau mașină nu trebuie să fie obositoare sau stresante. BrazilianMat oferă o modalitate rapidă și ieftină de a îndepărta tot felul de păr și de resturi, folosind plăci adezive sensibile la presiune și rezistente la presiune. Tabelele, fiecare cu dimensiunile de 11 „x 8.5”, vin în formă de notebook-uri libere. Ele sunt concepute pentru a îmbrățișa cu ușurință suprafețele curbate, colțurile, locurile greu accesibile și spațiile strâmte. Pur și simplu apăsați foaia deasupra oricărei suprafețe pe care doriți să o curățați, obțineți ceea ce căutați – o suprafață curată .

 

Proprietarii animalelor  de companie, care obișnuiau să îndepărteze părul prin folosirea aspiratorulu, sunt acum fericiți folosind BrazilianMat . Acesta este unul dintre cele mai bune produse de îndepărtare a părului pentru câini, deoarece simplifică curățarea. S-ar putea să existe și alte produse similare cu BrazilianMat.

 

 

 

 

 

Rola de mana.

 

Produsul ar trebui să vină la îndemână atunci când trebuie să ștergeți scame, păr, praf și murdărie de pe mobilier, scaune auto și așternuturi. Cilindrul măsoară 9,2 cm de la partea superioară a mânerului până la vârful cilindrului care atinge suprafața care trebuie curățată. La această lungime, este ușor de folosit, fiind folosit cel mai bine pentru mobilier și îmbrăcăminte.

 

Aceasta rola concurează chiar și cu aspiratorul . Nu sunt necesare cabluri de alimentare sau baterii, funcționează numai cu mâna.

 

 

 

 

 

 

Evercare Pet.

 

Evercare Pet Mega role de curățare este o altă versiune modificată a rulourilor Evercare Pet Mega cu aceleași caracteristici excelente ca și celelalte  un mâner mult mai lung și foi lipicioase mai largi. Pachetul este livrat cu folii adezive de 25 de coli XL, care sunt cele mai bune pentru mobilier, lenjerii de pat, covoare și  pentru scaune auto. Mânerul, care poate fi extins , este împărțit în trei părți egale pentru a oferi utilizatorului o lungime dorită.

Acest cilindru are un adeziv puternic, este capabil să ridice o mulțime de lucruri, nu doar scame sau păr. Ea ridică margele, șuruburi și alte lucruri care altfel ar fi dificil de găsit și de ridicate. Plăcile se îndepărtează ușor.

 

Spor la CURATENIE !

 

Pentru mai multe noutati descarca materialul gratuit.

[ulp id=’2XH8HvcTDyQX17h4′]

 

 

Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *