Cum invatam catelusul sa faca nevoile afara

Cu totii adoram catelusii, dar nimeni nu iubește mizeria care vine odata cu aducerea unui nou catel în casa ta. Sunt prea drăgalasi să nu-i iubim. Cu toate acestea, acel pui mic drăguț nu este atât de drăguț, atunci când face pe pipi peste tot prin casa ta frumoasă. De aceea trebuie să știți cum să asteptati un catelus înainte de a vă decide să il aduceți acasă.

Știm cu toții că pentru a lua un catelus înseamnă o anumită cantitate de muncă și responsabilitate. Va fi responsabilitatea ta de a instrui pe deplin noul membru al familiei tale. Acest lucru necesită o mulțime de răbdare, la fel ca și antrenamentul unui copil.

 

Este util pentru caine sa aiba o alternativa , un loc in casa unde sa-si faca nevoile.

 

Sunt situatii in care proprietarul este in varsta sau sufera de un handicap si nu pot merge destul de des cu cainele afara, sau poate este interzis sa  scoatem cainele afara in anumite momente din zi de exemplu, dacă este prea cald sau prea rece afara) Nu există nici o îndoială că există și alte motive. Ceea ce scoate în evidență acest lucru este că există momente când câinii nu pot ieși afară pentru toaletare.

Dacă vă aflați într-una din aceste situații, nu vă faceți griji! Va recomandam!

 

 

Scutecele pentru câini:

 

Scutecele sunt prevăzute cu velcrouri largi lipicioase și cu o gaură pentru coadă.

 

Scutece absorbante recomandate cainilor de toate taliile. Pot fi utilizate pe perioada calatoriilor sau pentru catei nedresati sa urineze intr-un loc anume, pentru caini cu incontinenta urinara sau caini ce au suferit interventii chirurgicale.

Scutecele se muleaza pe talia si picioarele cainelui, avand banda elastica ce se prinde cu adeziv.

Se recomanda doar  o singură utilizare.

 

 

 

Covorase Absorbante:

 

Produs pentru igiena casei, folosit la delimitarea si mentinerea curata a spatiului unde vrem sa obisnuim puiul de catel sa isi faca nevoile.

Sunt un excelent ajutor in perioada de educare si de formare a rutinei cainelui de a-si satisface necesitatile fiziologice, numai intr-un singur loc.

Sunt ușor de folosit și ușor de eliminat odată murdare. Sunt plăcuțe pătrate care se așează pe podea

Aceste produse pot conține puncte adezive pentru lipirea pe podea și au diferite dimensiuni pentru a se potrivi tuturor câinilor. Întinse între straturile impermeabile. Unele sunt mai bune decât celelalte

 

 

 

 

Cum sa inveti un caine sa-si faca nevoile afara:

Sa inveti un catel sa-si faca nevoile afara necesita răbdare și perseverenta. Nu vă puteți aștepta ca puii dvs. să înțeleagă conceptul de antrenament pentru toaletă în doar câteva zile. Aceasta va dura săptămâni, nu zile.

Scoateți-l de multe ori:

Un cățeluș are o vezică mică, așa că va trebui să urineze des. Pentru a antrena un cățeluș să-si faca nevoile afară, va trebui să-l scoateți în fiecare oră. Pentru unii oameni, acest lucru poate fi imposibil. Chiar și pentru cei capabili să facă acest lucru, poate fi incomod.

Atunci trebuie să fie folosite covorasele absorbante.

Puneți covorasul în același loc de fiecare data. Mutarea covorasului va produce confuzie câinele.

Recompenseaza comportamentul catelusului,  este întotdeauna o idee bună să aveti o recompensa la indemana. Câinele dvs. va afla în curând că, dacă folosește covorasul, el primește ceva bun. Acesta este momentul ideal pentru a lauda si incuraja cainele.

Nu-ți pedepsi catelul daca se intampla sa faca din greseala in casa. Acest lucru se va întâmpla destul de des la început.

Dacă se intampla acest lucru, ridicați ușor cățelușul pe tampon. Chiar și atunci când aveți sarcina de a curăța mizeria, nu vă supărați pe cățeluș. Aceasta lucru va determina catelul să se furișeze de tine și să-și facă nevoile in casa.

 

 

Obisnuieste-l cu un program:

Recomandat este sa-l scoti afara dupa ce a mancat sau ii poti pune covorasul absorbant.Pe masura ce catelusul creste, este recomandat sa eliminam covorasul si sa-l scotem afara, cel putin dimineata si seara (recomandat este si la pranz).

Luati lucrurile treptat.

Atunci când învățați un catelus sa-si faca nevoile afara  este important să vă amintiți să-i permiteti mai multa libertate.

 

Asigurați-vă că lauda este imediată

Câinii vor uita rapid ceea ce au făcut. Dacă lăudați imediat, el va asocia de ce îl răsplătiți. Odată ce cățelușul înțelege acest lucru, el va căuta această laudă și va continua să îndeplinească sarcina care aduce o astfel de recompensă gustoasă și fericită.

 

Pentru mai multe noutati descarca materialul:

 

[ulp id=’2XH8HvcTDyQX17h4′]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *