Cum sa alegi jucariile pentru caine

Toți câinii, indiferent de vârsta lor, au nevoie de jucării. Acestea sunt instrumente de mare interacțiune care vă pot ajuta animalele să se dezvolte și invata sa relationeze cu mediul inconjurator. Joaca este un proces  prin care cainele va invata sa relationeze si sa-si consume energia .https://magazinulanimaluluitau.ro/

Alegerea jucăriilor corecte pentru câinele dvs. poate fi o provocare, deoarece au propriile nevoi, iar aceste nevoi se schimbă pe parcursul diverselor etape ale vieții. Jucăriile de câine sunt concepute pentru a menține animalul dvs. activ și stimulat și sunt special adaptate pentru diferite etape de dezvoltare. Jucăriile oferă confort, contribuie la combaterea plictiselii și pot fi folosite ca instrument de antrenament.

 

Cum sa alegi jucarii corecte dupa varsta:

 

Jucarii pentru puii de la 7 la 12 saptamani

 

Juniorul este atât de curios și încântat de tot. Acesta este un moment minunat și interesant pentru a-l prezenta într-o întreagă varietate de jucării diferite de învățare și de dezvoltare , pentru a-și ajuta mintea să crească. Acest lucru îi va reda abilitățile de care are nevoie ca adult pentru a supraviețui.https://magazinulanimaluluitau.ro/

Va avea nevoie de câteva jucării moi de pluș pentru a dormi noaptea cu ele, este important sa le inlocuim cu lipsa mamei  și a fraților.

Nu-i dați imediat câinelui dvs. toate jucăriile, rotiți-le și schimbați-le în fiecare zi, pentru a avea o varietate constantă. Aceasta va păstra cățelușul dvs. interesat și confortabil cu schimbarea și îlva ajuta să se adapteze situațiilor. El are încă dinții  de lapte, astfel încât jucăriile sale vor fi fabricate dintr-un cauciuc moale, făcându-le mai ușor de „ucis”.

 

 

Jucarii pentru pui de 3 pana la 9 luni

 


În această etapă a vieții catelului, el a început să dăruiască și va dori să mestece totul. Pentru a evita riscul pierderii perechii de pantofi preferate sau a unei perne de pe canapea așa de favorită, pe care ați primit-o cadou de la o rudă, investiți în câteva jucării puternic de mestecat pentru blanosul dvs. in creștere. El va iubi jucăriile interactive mai mult ca niciodată, iar acest lucru va deveni un instrument important în socializarea catelusilor și timpul de joc.https://magazinulanimaluluitau.ro/

Există șanse mari ca blanosul dvs. să vâneze bile. Puterea lui este în continuă creștere în acest stadiu, ca și rezistența lui și va dura mult să-l plictisească. Probabil că veți înlocui foarte des multe jucării de mestecat, ceea ce este un lucru bun: cauciucul nu trebuie să fie prea tare și să-i rănească dinții.

 

Jucăriile pentru câini sunt un instrument de antrenament excelent și pot fi folosite ca recompensă sau încurajare atunci când catelul dvs. deține o nouă abilitate sau demonstrează un comportament pozitiv. În jurul vârstei cuprinse între 3 și 9 luni este timpul optim pentru a antrena catelul în această etapă de dezvoltare timpurie. Nu este prea tânăr ca să nu înțeleagă comenzile tale și este rapid și dornic să învețe.

 

 

 

Jucarii pentru cainii adulti de la 9 luni la 1 an

 

Câinele tău  incredibil de activ acum avea ceea ce pare a fi energie nelimitată. El va alerga ca un catelus posedat si are nevoie de o multime de jucarii interactive pentru a-l mentina stimulat. El va dori să-și dezvăluie și puterea, așa că cel mai probabil va iubi frânghiile și vă va arăta cât de repede poate alerga și prinde bilele pe care le aruncați pentru el.https://magazinulanimaluluitau.ro/

În acest stadiu, dinții câinelui dvs. vor fi formați pe deplin. Veți înlocui jucăriile de mestecat cu oasele și urechile porcilor, dar  va iubi încă jucăriile din cauciuc, pentru a le răscula, și este și mai ieftină pentru dvs.

 

Pentru câini, mestecarea promovează o producție sănătoasă de saliva, prin care își păstrează dinții și gingiile sănătoase. Păstrați-vă abilitățile de vânătoare ale cainelui prin cumpărarea de jucării pe care le puteți ascunde.

 

 

Jucării pentru câini de vârstă 7 ani și peste

Chiar dacă câinele dvs. este acum în vârstă, este încă vital să-l păstrați activ, sănătos și stimulat. Poate că nu are prea multă energie , dar este încă curios și își va iubi jucăriile.

Există o abordare a jucăriilor  pentru câinii maturi ,  dintr-un cauciuc moale, la fel ca jucăriile de mestecat destinate cățelilor, astfel încât dinții cainilor mai în vârstă să nu se deterioreze, dar sunt încă capabili să se păstreze  curati și fără boli ale gingiilor.

 

Asigurați-vă că aveți o mulțime de bile și bastoane de cauciuc pentru a-l urmări. În timp ce corpul său îmbătrânește și răspunsurile sale pot încetini puțin, mintea lui este încă ascuțită, iar instinctul său natural de a vâna, de a ucide și de a gândi încă mai trebuie să fie hrănit.https://magazinulanimaluluitau.ro/

Oferind cainelui tău ocazii excelente de a-și exercita trupul și mintea, oferindu-i jucării de câine senior care îi încurajează instinctul se va asigura că etapele ulterioare ale vieții sale sunt pline de bucurie. Jucăriile interactive pentru câini, cele pe care se poate juca cu dvs., vor fi benefice, deoarece îi place să petreacă timp cu părinții săi umani. De asemenea, bilele sau jucăriile din cauciuc pe care le puteți pune în mâncare, pe care apoi trebuie să le descopere, să-și păstreze mintea activă și să-l încurajeze să-și folosească creierul.

Te asteptam pe  ➡ https://magazinulanimaluluitau.ro/ de unde poti procura mancare si accesorii pentru blanosul tau  😉 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *