Cum să elimini mirosul de câine din casa

Ai caine? Deci cunosti prea bine, mirosul prietenului tau. Iată câteva dintre sfaturile mele despre cum să scapi de mirosul de câine din casa și în jurul casei tale.

 

 

 

 

 

Cum să elimini mirosul de câine din casa

Câinii sunt mult mai aproape de pământ, astfel încât părul lor va fi pe toata podeaua și pe covorul tău.

Un sfat excelent pentru pentru eliminarea mirosului este să stropiți puțin bicarbonat de sodiu pe podea și să lăsați să actioneze . Imi place să folosesc bicarbonat de sodiu deoarece este un produs natural. Apoi, trebuie doar să aspirați bicarbonatul de sodiu și toate mirosurile vor disparea ca prin minune.

 

Îndepărtați mirosul urinei de câine.

Puteți elimina mirosul de urină de pe covor în același mod. Asigurați-vă că ați curățat  bine urina cainelui  de îndată ce ati observat. Apoi adăugați niște sifon, urmat de o oțet alb, distilat. Lăsați-l să actioneze timp de aproximativ 5 minute, apoi ștergeți pentru a curăța. Când se usucă, puteți aspira .

 

Îndepărtați mirosul de câine de pe canapea.

 

La fel ca și covorul și podelele, canapeaua dvs. colecteaza părul de caine. În mod obișnuit, puteți să spălați canapeaua chiar în crăpături și sub perne.  Dacă nu puteți spăla pernele, puteți cel puțin să le aerisiți afară pentru o vreme.

Oțetul alb și amestecul de apă (părți egale) într-o sticlă de pulverizare. Pulverizați peste canapea și lăsați să se usuce. Nu vă faceți griji cu privire la mirosul puternic de oțet, va dispărea. Odată ce oțetul sa va usca aspirati canapeaua.

Diferitele țesături pot necesita un tratament special, așa că asigurați-vă că ați verificat mai întâi instrucțiunile producătorului, astfel încât să nu vă distrugeți canapeaua.

 

Improspateaza aerul.

 

Dacă nu aveți deja un purificator de aer, atunci  trebuie sa cumparati unul. Cel mai bun purificator va elimina alergenii din aer și mirosurile.

Apoi, trebuie doar să schimbați filtrele de aer în fiecare lună, pentru a îmbunătăți eficiența purificatorului de aer și pentru a vă menține mirosul proaspat.

Purificarea aerului casei dvs. ar trebui să vă ajute să eliminați cele mai multe mirosuri ale câinelui si sa respirati un aer cat mai curat.

Dacă nu aveți sau nu doriți un purificator de aer, puteți încerca alte soluții de îndepărtare a mirosului cum ar fi cărbunelui activat din bambus sau un dezinfectant .

 

 

 

 

Curățați câinele.

 

 

O modalitate foarte bună de a elimina mirosul de câine  din întreaga casă este să cureți toate lucrurile câinelui.

Asigurați-vă că pastrati curate în mod regulat bolurile de apă și de alimente. Jucăriile pot fi bagate în mașina de spălat si spălate.

Câinele dvs. trebuie spalat aproximativ o dată la 2-3 luni (maxim) . Curatati in mod regulat patul cainelui .

Periajul părului lung este o modalitate foarte bună de a lupta împotriva mirosului câinele .

Un lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este să vă îngrijiți câinele. Pielea câinelui dvs. produce uleiuri naturale și spălarea câinelui prea des nu este indicat.

 

Produse de îndepărtare a mirosului de animale.

Există o grămadă de produse disponibile pentru proprietarii de câini . Asigurați-vă că orice veți decide să cumpărați este compatibil cu animalul tau de companie. Multe produse de curățare pot fi dăunătoare câinelui dvs.

 

Lumânările pot fi o modalitate excelentă de a masca orice miros. Aceste lumanari de ceara de soia pentru animale de casa sunt ecologice si nu sunt toxice pentru caini. Rețineți că acestea nu vor elimina mirosurile, ci doar le vor acoperi cu un miros mai bun. Dar chiar și asta poate face casa ta mai plăcută.

 

 

 

Dacă câinele dvs. merge  în curte, trebuie să vă asigurați că luați frecvent deșeurile.

 

Cum elimini mirosul de urină de câine din curte.

Chiar și după ce ați curățat in urma câinelui, ar putea să existe un miros persistent de urina . Puteți folosi un amestec de oțet și apă, sau chiar adăugați ceva bicarbonat de sodiu, pentru a ajuta la îndepărtarea acestor mirosuri. Curatati suprafețele dure, cum ar fi punțile sau betonul, cu o mătură rigidă . Este posibil să aveți nevoie să încercați un eliminator de miros .

 

Dacă ați încercat toate modalitatile de a elimina mirosul de caine si inca mirosul persista duceți-vă puștiul la veterinar. S-ar putea să existe ceva în neregulă cu câinele dvs. care să poată fi rezolvat cu ușurință. Infecțiile la urechi sunt de obicei însoțite de miros.Unele infecții și boli pot provoca, de asemenea, cainelui dvs. miros.

 

Sper că acest articol ți-a oferit doar soluția de care ai nevoie pentru a scăpa de mirosul câinelui . Mult noroc pentru tine și puiul tău!

 

 

Descarca materialul gratuit pentru mai multe noutati.

 

[ulp id=’2XH8HvcTDyQX17h4′]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *