mai 30, 2018

Despre noi

De mic copil am fost o iubitoare de animale, insa slabiciunea mea au fost cainii.

Primul caine l-am avut cand eram in clasele primare. Imi amintesc si acum cu drag si dor de el. Era un baietel pe nume Lord. Apoi au urmat Linda, Rex, Cherry.

Alaturi de aceste suflete minunate am crescut frumos, un om mai bun, mai sensibil.

Acum 2 ani in viata mea a aparut Hachi. Acest sufletel minunat mi-a schimbat viata.

Hachi a fost cadoul pe care l-am primit cand am implinit 28 ani; cel mai frumos si perfect cadou pe care-l puteam primi.

Jobul care-l aveam in acea perioada era extrem de solicitant, multe ore de stat peste program, multa responsabilitate. Dar datorita lui am reusit sa ma deconectez, sa ma relaxez si chiar sa inteleg ce e cel mai important in viata. Si uite asa au urmat schimbari importante in viata mea.

Prioritatea mea a fost el. M-am dedicat mult, cresterii si ingrijirii lui. Am studiat foarte mult organismul canin, de la ingrijirea de baza pana la alimentatie, tot ce inseamna o viata sanatoasa si echilibrata.

Acesta este si motivul pentru care am facut acest blog; ca sa va pot impartasi si voua o parte din cunostintele mele si sa incerc sa tansmit un mesaj foarte important iubitorilor de animale: cainele are o singura dorinta – sa fie iubit. 🙂