O afacere simpla si profitabila-PLIMBATUL CAINILOR

 

 

Poate că esti student si ai nevoie de un job Part Time . Poate ai nevoie doar de un venit suplimentar pe lângă venitul principal sau pur și simplu iubești câinii. Indiferent de motiv, iată câteva sfaturi daca doresti un astfel de job.

 

Fie că este vorba de un loc  de munca cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, este o decizie importanta care trebuie luată în serios.

 

Unii oameni presupun că aceasta activitate reprezinta un lucru simplu pe care oricine îl poate face. Dați-mi voie să vă spun că nu este deloc adevărat. Dacă sperăți că dragostea de câini este singura calificare de care aveți nevoie, gândiți-vă din nou!

 

Majoritatea proprietarilor de animale au nevoie de ajutor , deoarece ei nu au timp suficient sa-si plimbe blanosii .

Pentru a avea un job de succes , trebuie să fii disponibil atunci când oamenii au nevoie de tine. In zielele ploioase, in zilele cu zapada, dimineata, uneori chiar noaptea tarziu.

 

Ca la orice job, trebuie să fii competitiv. Nu percepeți o taxă de 25 de lei pentru o plimbare  dacă ceilalți cer 20 ron, sau mai puțin, mai ales dacă tocmai ați început.Va fi dificil sa incasezi sume mai mari inainte sa devii cunoscut si sa obtii referinte solide.

 

Ia in considerare cat de mare vrei sa fie afacerea ta de plimbator de caini profesionist.Cat de mult timp poti dedica plimbatului de caini.

 

În primul rând, acest lucru depinde de buget și de locație

 

Dacă vrei  să plimbi câini doar din cartierul tău și să faci un lucru mic, poți pune pliante pe mașini, pliante în cutiile poștale sau cărți de vizită la alte companii locale care permit lucru acesta.

 

Faceți o listă de unelte și echipamente de care aveți nevoie

 

Echipament de ploaie, pantofi confortabili de mers pe jos, protecție la soare, pălării și orice altceva de care aveți nevoie pentru orice situație.

 

Iată listele de unelte de care probabil veți avea nevoie – verificați prețurile și vedeți ce vă puteți permite:

 

 

Un ham de câine
O lesa de câine

 

O sticlă de apă pentru câini

 

GPS tracker pentru câini (în caz de urgență)

 

 

Cel mai important lucru în începerea afacerii dvs gândiți-vă la tot ceea ce s-ar putea întâmpla – câini pierduți, incidente cu mușcături.

 

Planificați modul în care vă veți ocupa, ce veți face, care este responsabilitatea proprietarului și așa mai departe. Relațiile de lucru reușite sunt construite pe o comunicare clară.

 

Succes!!!

 

Pentru mai multe noutati te invit sa descarci materialul gratuit.

[ulp id=’fwOwVV4ajLeVimtX’]

 

 

Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *