PETRECE ZIUA INDRAGOSTITILOR CU CAINELE

Ziua Îndrăgostiților poate fi trista dacă nu aveți pe cineva special pentru a petrece. Din fericire, aveți un prieten special cu care puteți petrece și vă puteți bucura ziua, cu animalul dvs. de companie! Indiferent dacă sunteți proprietar de câine sau proprietar de pisică, există modalități de a face ceva împreună.https://magazinulanimaluluitau.ro/

Proprietarii câinilor știu deja că blanosul lor va fi întotdeauna acolo pentru ei când vor avea nevoie. Ziua Îndrăgostiților vine, iar în acest an, dacă doriți să evitați toate agitațiile obișnuite ale acestei zile, de ce nu sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților cu câinele dvs.? Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face cu câinele dvs. pentru a face ziua mai distractivă.

 

Mergeți la o cafenea cu blanosul.

 

Cafenelele care permit accesul cainilor sunt următoarea tendință majoră. Pet cafenele sunt locuri excelente pentru a întâlni iubitorii de alte animale de companie și pentru a petrece împreună cu câțiva proprietari de câini. Poți să-ți aduci câinele cu tine sau să mergi la o cafenea pentru a întâlni un nou prieten canin.https://magazinulanimaluluitau.ro/

Unele cafenele sunt prietenoase pentru câini și animale de companie și permit oamenilor să-și aducă câinii și pisicile cu ei când vin pentru un sandwich sau o ceașcă de cafea. Aduceți o carte, tableta sau doar câinele dvs. și petreceți ceva timp vizionând și vorbind cu alți iubitori de câini.

 

Mergeti in excursie.

 

Ca să nu să vedeți toată ziua indragostiti peste tot în oraș și ciocolată în formă de inimioare, luați câinele și ieșiți la o mica plimbare.

Luati cu voi apă și gustări și mergeti pe traseul preferat pentru această zi. Sau utilizați această ocazie pentru a explora unele trasee noi, îndreptându-vă către o zonă de drumeții pe care nu ați mai vizitat-o ​​înainte. Veți obține un timp bun de legătură cu câinele dvs. și când veți reveni, Ziua Îndrăgostiților se va termina.

 

 

Ia-ți câinele la cină.

 

 

Dacă doriți să ieșiți pentru o masă plăcută, dar nu doriți să mergeți singur, luați blanosul la cină și sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților cu cel mai bun prieten al tău. Puteți alege un restaurant tematic unde sunt permisi câinii, unde câinele dvs. va primi o cină specială de Ziua Îndrăgostiților. Sau doar apelați la restaurantul preferat și vedeți dacă acesta permit accesul câinilor.

Este cel mai bun moment pentru a sărbători împreună.https://magazinulanimaluluitau.ro/

 

 

Mergeti la parcul de câini.

Puteți sărbători, de asemenea, Ziua Îndrăgostiților, petrecând timp de calitate cu blanosul tău în locul lui favorit  – parcul de câini. Câinelui dvs.ii va plăcea să petreceti câteva ore suplimentare pentru a alerga și a vă juca, și puteți petrece acel timp legand prietenii noi cu alți proprietari de câini (sau găsind o întâlnire mai târziu în cursul zilei).

Dacă nu petreceți prea mult timp cu câinele dvs. în zilele obișnuite datorită programului dvs. de lucru, Ziua Îndrăgostiților este un moment perfect pentru petrecerea unui timp suplimentar la parcul de câini, ceea ce va fi bine pentru voi doi să va relaxați și sa socializați.

 

Vizionați filme la domiciliu.

Noaptea filmului acasă este o altă modalitate excelentă de a sărbători Ziua Îndrăgostiților cu blanosul. Invită prietenii dacă si ei sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților singuri .

 

Mergeti la picnic.

Când a fost ultima oară când ați mers la picnic? Dacă a trecut ceva vreme acum este momentul. Dacă locuiți într-o zonă cu ierni blânde, puteți merge pe traseul preferat de mers pe jos sau pe bicicletă cu un coș sau un rucsac de mâncare și băuturi pentru dvs. și pentru tovarășul vostru.

Găsiți un loc pitoresc și petreceți doar câteva ore, bucurându-vă de vreme, de peisaj și de capacitatea de a petrece ceva timp de calitate cu câinele. Puteți juca frisbee.

Câinele tău se va bucura să-și petreacă timpul afara cu tine și vei simți că ai făcut ceva neobișnuit pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților.

 

 

Relaxați-vă la spa.

În cazul în care sporturile în aer liber nu sunt cu adevărat pe gustul dvs., ați putea rezerva o zi balneară pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie, pentru a obține un pic de răsfăț și relaxare pentru a doua zi. Există  spa-uri prietenoase pentru câini.

Ambii vă puteți bucura de un timp de relaxare  și veți arăta și vă veți simți fabulos când se va termina ziua. Bucurați-vă de dvs. și de câinele dvs. până la o zi de frumusețe, dacă doriți să faceți această zi a Îndrăgostiților specială.

Mergeti in vacanta.https://magazinulanimaluluitau.ro/

 

Rezervați un hotel prietenos pentru câini și apoi urcati în mașină și plecați.

Poate ai putea să mergi la un prieten pe care nu l-ai văzut de multă vreme. Sau, de asemenea, ați putea să vă îndreptați către un loc în care nu ați fost niciodată și să explorați locuri noi impreuna. Există o mulțime de aventuri și vacanțe amuzante pentru câini, pe care le puteți planifica pentru dvs. și pentru blanos. Ieșiți și explorați  parcurile sau alte comori distractive naționale.

 

Timp de calitate.

Ziua Îndrăgostiților nu trebuie să fie o perioadă singură, dacă nu sunteți într-o relație. Este, de asemenea, un moment pentru a sărbători prietenia și iubirea, și nimeni nu te iubește mai mult decât câinele tău. Petrecând timp cu blanosul tău este o modalitate fantastică de a fi recunoscător pentru toată dragostea și compania pe care prietenul tău ți-o ofera zilnic.

Va asteptam pe https://magazinulanimaluluitau.ro/ de unde puteti procura mancare si accesorii pentru blanosi. 🙂  ➡ 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *