RAUL DE MASINA LA CAINI

Câinele dvs. se simte rau în mașina de fiecare dată când încercați să mergeți la o plimbare. Ai râs când ai curățat scaunele din piele din nou, crezând că trebuie să fie un semn de rau de masina. Apoi te-a lovit – asta trebuie să fie. Câinii au rau de mișcare sau rău de mașină așa cum patesc si oamenii?

Raspunsul este da. Câinii sufera de mișcare sau rau de mașina și, de multe ori, o vor depăși așa cum noi, ca oameni, suferim adesea de rau de mașina ca și copii, dar nu o depășim ca adulți.

 

 

 

Pentru câini, există de obicei două motive de bază pentru care sufera atunci cand merg cu masina, fie o boală adevărată de mișcare care vine din echilibrul urechii interne, fie dintr-un fel de anxietate legată de mașină sau de călătorie. Se sugerează că unii câini care suferă de boală de mișcare sunt declanșați de absența unei manipulări timpurii de către oameni.

 

Încercați să vă îmbrățișați câinele cu capul în jos. Fiti atenti la reactia cainelui.

Anxietatea despre călătoria în vehicule poate, de asemenea, să provoace o boală a mașinii . Acesta este un lucru care va face ca pregătirea și condiționarea să fie depășite. Vom discuta detaliile tuturor motivelor pentru care câinele dvs. se poate simți rău în mașină, precum și cum să preveniți și să tratați .

 

Semne de boală auto la câine.

Există lucruri pe care le puteți evita pentru a face călătoria cu mașina mai ușoară pentru cel mai bun prieten al tău. Evitați ca blanosul dvs. să stea pe bancheta din spate, dacă puteți, pentru că acolo sunt ferestrele laterale care oferă o vizibilitate și pot face răul auto mai rău.

Dacă optați pentru a vă deplasa câinele mai aproape de față și pentru ca patrupedul să privească în față parbrizul, va exista o mișcare mai mică pe care câinele dvs. o va vedea în câmpul vizual. Amintiți-vă că siguranța este importantă, astfel că este necesar ca blanosul dvs. să aiba  hamuri de siguranță pentru mașina.

Chiar dacă câinele dvs. poate avea mai puține tulburări vizuale în timp ce călătoreste pe bancheta din spate sau chiar pe scaunul din față, trebuie să fiți avertizat că airbagurile prezintă un risc grav pentru câinele dvs. Luați în considerare vârsta câinelui dvs., deoarece câinii mai tineri experimentează boala auto mai des decât câinii mai în vârstă și deseori o depășesc.

 

 

 

 

Plan de tratament pentru raul de masina.

 

Elaborarea unui plan de tratament pentru raul de masina la câine poate fi la fel de simplă ca făcând mașina să se plimbe cât se poate de confortabil. O idee care ar putea fi utilă pentru boala mașinii la câine este reducerea pur și simplu a ferestrelor mașinii cu câțiva centimetri în timp ce este în mișcare. Această acțiune ajută la echilibrarea presiunii interne a aerului mașinii, precum și la introducerea aerului curat în interior, ceea ce poate ajuta la reducerea senzațiilor neplăcute ale câinelui, cum ar fi greața.

Ghimbirul este considerat un tratament holistic natural pentru greață și stomac deranjat. Puteți să găsiți în mai multe forme la magazinul de hrană , dar înainte de a da câinelui dvs., trebuie să verificați cu medicul veterinar pentru a vă asigura cerințele de dozaj pentru câine.

Inainte de o plimbare cu mașina este recomandat ca ghimbirul sa fie dat cu 30 de minute înainte de călătorie, poate ajuta la calmarea stomacului nervos.

 

Medicamente pentru raul de masina.

Dacă câinele dvs. nu depășește aceasta problema sau nu pare să răspundă la încercările dvs. de a ușura simptomele sale puteți căuta sfatul suplimentar de la medicul veterinar care poate verifica dacă există o afecțiune medicală.

 

Veterinarul dvs. va putea să treacă peste istoricul medical al câinelui dvs. și să efectueze o examinare aprofundată pentru a exclude orice cauze neurologice sau comportamentale. Comportamentul câinelui dvs. poate indica faptul că condiționarea simplă, făcând câinele dvs. familiarizat cu plecarea la plimbare vă va ajuta.

În caz contrar, medicul veterinar vă poate sugera medicamente care vă pot ajuta și vă vor oferi dozele corecte indicate pentru câinele dumneavoastră. Unele dintre acestea pot necesita o rețetă, dar multe pot fi cumpărate fără prescripție medicală. Chiar dacă aceste medicamente pot fi cumpărate de la farmacia veterinara, trebuie să discutați întotdeauna cu medicul veterinar înainte de utilizare.

 

Difenhidramina (antihistaminic)

Acesta este un antihistaminic, de asemenea cunoscut sub numele de Benadryl, și va avea o acțiune sedativă pentru a vă calma câinele și pentru a reduce slăbirea.

 

Meclizină

Acesta este un medicament pe bază de prescripție medicală, cunoscut și sub numele de Bonamine. Este utilizat pentru a trata raul de mișcare și nu are efectul sedativ.

 

Dimenhidrinat

Acesta este bine cunoscut sub numele de Dramamine și tratează greața și raul de mișcare. De asemenea, nu are efect sedativ.

 

Acepromazină

Necesită o rețetă. Se folosește pentru calmarea  animalelor, precum și pentru reducerea raului de mișcare. Are un efect sedativ.

 

Care este cheia prevenirii bolii auto?

Medicul vostru veterinar vă poate ajuta să găsiți medicamentele cu cele mai multe efecte care vă vor asigura o călătorie fără probleme. Este posibil ca blanosul dvs. să se descurce în general în majoritatea cazurilor, dar poate că aveți o călătorie mult mai lungă decât de obicei sau un zbor lung, în acest caz, poate doriți să discutați cu medicul veterinar despre ce să utilizați pe o bază temporară.

 

Prevenirea poate fi la fel de simplă ca și rutina unei mașini. Încercați să nu vă hrăniți câinele, dacă este posibil, cu șase până la opt ore înainte de a merge la o plimbare lungă cu mașina. Dacă câinele dvs. are dificultăți serioase, încercați să petreceți puțin timp introducându-l ușor la mișcările mașinii, urcând în sus și în jos pe alee.

 

Încercați să vă distrageți câinele cu jucării speciale care sunt permise numai în mașină. Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să arătați câinelui dvs. că sunteți un lider puternic al pachetului. Nu arătați stresului câinelui dvs., deoarece câinele dvs. primește rău în mașină.

 

Este treaba dvs. să vă asigurați că plimbările cu mașina sunt distractive și fără probleme. Nu doriți ca blanosul dvs. să  asocieze stresul emoțional cu călătoria în mașină.

 

În timp ce mergeți la un drum, dacă câinele se îmbolnăvește și vărsă, nu opriti masina. Făcând acest lucru va semnala câinelui dvs. că acest tip de activitate va face ca mașina să se oprească. Câinele dvs. poate folosi aceasta ca o oportunitate pentru a începe o problemă comportamentală care, prin vărsături, poate opri mașina.

 

 

Unii câini nu vor trece niciodată peste boala auto, dar cu persistență și vârstă, majoritatea câinilor trec peste. Atitudinea pozitiva vă ajută să depășiți aceasta problema. În curând, tu și cel mai bun prieten al tău veți fi pe drum și veți face multe călătorii  împreună.

 

 

 

 

Pentru mai multe noutati descarca materialul gratuit.

 

[ulp id=’2XH8HvcTDyQX17h4′]

Această intrare a fost publicată în Sanatate . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *